lauantai 24. tammikuuta 2015

Tammikuun tasaus

Jääkiekossa oli tammikuun tasaus tänä viikonloppuna. Tasausta meidänkin tammikuu kaipaisi. Töihin paluu loman jälkeen tuntui kuin olisi hypännyt liikkuvan pikajunan kyytiin eikä vauhti ole siitä hiljentynyt. Päinvastoin, No, kiva kun on kivaa (ja kivaahan mulla on, koska tykkään työstäni), mutta on tää välillä ihan hullua.

Haasterintamalla on hiljaista. Vedenjuonnin lisäämisestä ei tullut sitä mitä piti, mutta jotain kuitenkin. Juon nykyään enemmän vettä, mutta en sitä kahta litraa, mitä pitäisi. Vessassa juoksemisesta tuli sellainen ongelma, että oksat pois. Nyt mennään jossain tavoitteen ja lähtötilanteen puolivälissä. Ihan hyvä tietenkin tuokin. Istumisessa ennätykseni on nyt 1 min 50 sek. Ihan pakko oli ottaa tuosta haasteesta muutama vapaapäivä. Jalat olivat tosi kipeät. Maanantaina jatketaan.

Maanantaina lapset palaavat normaaliin hoitopaikkaansa. Varahoidossa meni hyvin, mutta kiva palata normaaliin arkeen.

Perjantaina tytöllä oli fysioterapia. Kyllä mä osasin huonoja uutisia odottaa, mutta rajansa kaikella. Koko vasen puoli oli oireileva. Nilkka, lonkka, ranne, kyynärpää ja niska/hartiaseutu. Kyynärpää oli uusi. Niska/hartiaseutu oli jäykkä joulukuussa, mutta ei tammikuun alussa. Ranteesta ja nilkasta on löytynyt jotain lähes tulkoon joka kerta ja lonkastakin viime aikoina. Huolestunein fysioterapeutti oli tuosta lonkasta, liikerajoitteet olivat isot.  Nilkkaa ja rannetta tyttö kotona eniten valittelee.

Seuraavaa kontrolliaikaa ei olla vielä saatu, mutta nilkan magneetti on 18.2 ja sitä ennen kontrollin pitäisi olla. Tuota odotellessa pitää kehitellä taas selviytymiskeinoja. Parin viime viikon aikana on käynnyt selväksi ettei tyttö jaksa 5 päivän hoitoviikkoa. Ei jaksanut syksyllä / alkutalvesta eikä jaksa nyt. Mummien apua taas siis tarvitaan. Ainakin seuraavat kaksi viikkoa on nyt sovittu niin, että mummit hoitavat lapsia keskiviikkoisin. Tulee yksi lepopäivä keskelle viikkoa. Tämä ratkaisu toimi hyvin loppuvuodesta, toivottavasti toimii nytkin.

Jospa sitä lähtisi untenmaille. Aamulla kutsuu kuntosali klo 9. Mukavaa lauantai-illan jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti