torstai 7. marraskuuta 2013

Meillä tykätään musiikista

Meillä tykätään kovasti musiikista. Tyttö on kova laulamaan ja poikakin tuntuu musiikista tykkäävän. Mieskin on joitakin lastenlauluja jo oppinut. Viime yönä sain idean kerätä suosikkilaulujen sanat tähän blogiin. Eipähän tarvitse erikseen googletella samoja sivuja tai pitää kännyssä pitkää suosikkilistaa. Mutta tässä nyt muutamat laulun sanat

Meksikon pikajuna

1. Pikajuna Meksikon halki kiitää, yö jo on, valokeilat lakaisevat rataa kiiltävää. Haukku kuuluu kojootin, häipyy meluun veturin, Sierra Madren takaa kuu kuin juusto möllöttää. Ensi luokan vaunussa uninen on tunnelma. Matkustajat, miehet, naiset, kaikki torkkuvat. Silloin vauhti hiljenee ja melkein pysähtyy missä lienee pysähdyksen syy?

2. Jarrut pyöriin kirskahtaa, vaunun ovi aukeaa, sisään syöksyy kaksi miestä mustanpuhuvaa. Pikku-Pete, Iso-Pat - gangstereita molemmat - kumpainenkin suurta reikärautaa heiluttaa. "Kädet ylös, gentlemen!", huutaa käskyn terävän Iso-Pat ja pari kertaa kattoon laukaisee. "Viisainta kun jokainen nyt lompsan aukaisee - kuula sille, joka kenkkuilee!"

3. Vastustaa ei kukaan voi - Pikku-Pete vartioi, Iso-Pat kun evakuoi sormin tottunein sormukset ja kukkarot, medaljongit, lompakot. Matkalaukut rosvo myöskin tutkii yksin tein. Mitään uhreille ei jää, saalis toiveet ylittää - Pikku-Pete hohotelee kohti kurkkuaan. "Miehet lyödään tainnoksiin, mut naiset viedään pois! Lempimättä nyt en olla vois."

4. Jymisevä nauru soi, Iso-Pat nyt aprikoi kumppaniinsa sanoja ja kohta murahtaa: "Okay, niinpä tehdäänkin, saamme kelpo haaremin - viedään likat piiloluolaan Sierra Madren taa." Silloin vaunun loukosta, herrasmiesten joukosta hidalgo nyt esiin astuu, sanoo: "Senores! Meille tehkää mitä vain, mut naiset säästäkää - muuten teistä kehno muisto jää!"

5. Seuraa hetken hiljaisuus, ehdotus on outo, uus - haa, nyt naisten parvessakin syntyy kohinaa. Vanhapiika muuan, kas, viisikymmenvuotias, vaatii puheenvuoroa ja heti sen myös saa. Silmät vihaa leimuten, tasajalkaa hyppien hidalgolle kiukkuaan hän ryhtyy purkamaan: "Mitäs herra suutaan soittelee ja hääräilee - tehdään niin kuin rosvot määräilee!"

6. vanhapiika hypähtää, Patin kaulaan siihen jää,  vaikka iso rosvo koittaa häätää häntä pois,  nainen lemmenkipeä muiskuissaan on ripeä  eikä Patin vastustelu niitä estää vois  hohottelee Peten suu, kaveri kun hermostuu,  vanhanpiian kuiskiessa "Darling, I love you!"  matkustaja tuijottavat silmät selällään  kuinka kaikki oikein päättyykään

7. kauhuissaan on Iso-Pat, ikäneidon suudelmat  tulisia ovat, niissä hehkuu lemmenlies  kiljuu rosvo "kuulkaas Miss, minä olen naimisis'  ja on neljä lastakin, en ole vapaa mies,  kaverini kihlatkaa, siitä kelpo miehen saa"  puhe tämä Pikku-Peten posket kalventaa,  junavaunun ovesta hän säntää pakoon jees  muttei pääse metriäkään ees

8. ikäneito hyljännyt, äskeisen on yljän nyt,  pikkuruista Peteä hän halaa, suutelee  vapauden takaisin, Iso-Pat saa tietenkin,  vuorostansa apua jo Pete huutelee  vannoo, että myöskin hän, naimiskaupan pätevän  solmi ja on lapsiakin vissiin seitsemän  ehkäpä on kahdeksankin, laskutaidollaan
kun ei Pete pysty loistamaan

 9. itkuun vääntyy neidon suu, nyt hän vasta kimmastuu  Peten leukaan täräyttää suoran oikean
untenmailla otsa hies' siinä uinuu pikkumies  Iso-Pat nyt huomaa vaaran häntä uhkaavan  ehdi ei hän aseeseen, tarttua hän uudelleen   vanhanpiian nyrkki puhuu - vaikka tuhanteen  tuomari nyt laskea kai lukujansa sais,  ennen kuin Pat siitä virkoais

(sanat http://keskustelu.suomi24.fi/node/206741)



Autolla ajetaan varovarovasti

Autolla ajetaan varovarovasti ettei kaatuisi kallis lasti, suoraa tietä ja suoraa tietä, mäkiä on matkan varrella. Pois lapset alta, tie näyttää kapealta! Mittari näyttää kahdeksaakymppiä, jarrut on epäkunnossa!


Viisi vauhtiveikkoa

Viisi vauhtiveikkoa aikoo matkustaa. Asettuvat pientareelle, käyvät liftaamaan. Tuolta tulee auto, jolla matka taittuisi. Kaikki huutaa: SEIS! Auto ohi pyyhkäisi. Ja Peukku luovutti.

Neljä vauhtiveikkoa aikoo matkustaa.  Asettuvat pientareelle, käyvät liftaamaan. Tuolta tulee auto, jolla matka taittuisi. Kaikki huutaa: SEIS! Auto ohi pyyhkäisi. Suomensotti luovutti.

Kolme vauhtiveikkoa aikoo matkustaa. Asettuvat pientareelle, käyvät liftaamaan. Tuolta tulee auto, jolla matka taittuisi. Kaikki huutaa: SEIS! Auto ohi pyyhkäisi. Oltermanni luovutti.

Kaksi vauhtiveikkoa aikoo matkustaa. Asettuvat pientareelle, käyvät liftaamaan. Tuolta tulee auto, jolla matka taittuisi. Molemmat huutaa: SEIS! Auto ohi pyyhkäisi. Kultaralli luovutti.

Yksi vauhtiveikko aikoo matkustaa. Asettuupa pientareelle, käy jo liftaamaan. Tuolta tulee auto, jolla matka taittuisi. Hänkin huutaa: SEIS! Auto ohi pyyhkäisi. Pikkurilli luovutti.

Viisi vauhtiveikkoa käyvät nukkumaan. Koko jengi väsynyt kai on jo liftaamaan. Äiti tulee kammariin ja heidät peittelee. Päitä vähän silittää ja suukot jakelee:

Ensin Peukulle, SMACK! Suomensotille, SMACK! Oltermannille, SMACK! Kultarallille, SMACK!
ja Pikkurillille kaks, SMACK SMACK!


(sanat http://harakanpojalta.blogspot.fi/2010/07/auto-laulut.html)


Muotilaulu
;Minä menin ostoksille, menin hanskapuotiin.;
;Ostin taputusta, se oli tullut muotiin;


;Minä menin ostoksille, menin kenkäpuotiin.;
;Ostin tömistystä, se oli tullut muotiin;

 
;Minä menin ostoksille, menin hattupuotiin.;
;Ostin nyökytystä, se oli tullut muotiin;


;Minä menin ostoksille, menin karkkipuotiin;
;Ostin maiskutusta, se oli tullut muotiin;


(sanat
http://kaksplus.fi/keskustelu/plussalaiset/mitas-nyt/1947291-menin-hanska-puotiin-ostin-taputuksia-ne-oli-tullut-muotiin-mika-laulu/)



Uu onni konni
Uu onni konni saa uu onni.
Uu onni konni saa uu onni.
Vaa vaa vaa pikkadaijaijaa-a.
Vaa vaa vaa pikkadaijaijaa-a.
Uuvi, uuvi, uuvi pikitsi.


Leipuri hiiva

Työnnän pullat uunihin. Vedän valmiit takaisin. Näin piipusta kun savu kohoaa. Leipuri hiiva, hän asuu kumputiellä. Hän pullat, kaakut leipoo siellä. Näin piipusta kun savu kohoaa.
 
Tykätäänkö teillä musiikista?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti