sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Raparperi-banaanipaistos ja vaniljakiisseli

Tuli vähän huonosti nukuttua viime yönä ja tunnesyöppö kun olen, kaipasin jotain hyvää piristämään oloani. Kaappeihin suoritetun inventaarion ja kovan googlettamisen jälkeen päädyin tekemään raparperi-banaanipaistosta ja vaniljakiisseliä.












Paistos on lopputulema kahden eri reseptin yhdistelemisestä ja omista muutoksista. Reseptit löydät täältä ja täältä. Miksuliinin reseptiä hyödynsin eniten. Raparperien määrää paistoksessa en osaa arvioida, mutta banaaneja oli kaksi. Niiden päälle laitoin vaniljasokeria ja kanelia. Fariinisokerin korvasin Stevia-sokerilla, mitä laitoin vajaan desin.

Hyvää tuli ja kaiken kruunasi vielä onnistunut vaniljakiisseli, mihin löydät reseptin täältä. Kuohukermaa en lisännyt ja sokerin korvasin ruokalusikallisella Stevia-sokeria. Mun kiisseleillä on tapana epäonnistua, kun en saa perunajauhoja sekoitettua tarpeeksi hyvin vaan se paakkuuntuu.Liekö harjoitus tehnyt mestarin tai sitten uusi apuvälineeni hoiti homman vanhaa paremmin. Ostin tuossa taannoin nimittäin Tupperwaren vispilän.









Kuva www.tupperware.fi

Kuva  ei ole häävi, olisi pitänyt ottaa oma kuva eikä leikkaa liimata netistä. Paremmin vispilä näkyy Tupperwaren kuvastossa sivulla 17. No en tosiaan tiedä syytä, mutta nyt kiisseli onnistui, mistä olen iloinen. Toivottavasti onnistuu jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti