maanantai 4. tammikuuta 2016

Energiaa?

Loman jälkeen sitä on täynnä energiaa. Lasten vaatteita vein kirpputorille myyntiin. Kahden päivän myynti on ollut 15e. Viikon pöytävuokra 29e+1e hintalapuista. Saa nähdä pääseekö tässä edes +/- tilanteeseen. No onpahan tullut tuettua paikallista yritystoimintaa.

Lisäksi päätin pitkästä aikaa buzzata. Kerron siitä lisää hieman myöhemmin. Repäisin myös sen verran, että ostin huippuhyvän imurin, millä voi siivota vaikka mitä tässä talossa. Naapurini myy näitä. Laitan tästäkin lisää myöhemmin. Huomenna posti sen tuo kotiovella, aamukuuden ja seiskan välillä. Mun uusi kamu, "R2D2".

Viimeinen lomapäivä oli eilen. Sen kunniaksi sain uuden tukan. Lyhyen. Kivan. Sen kanssa oli kiva mennä töihin. Näytin paljon pirteämmältä. Kiva päivä. Hieman mieltä masentaa se, että ilmeisesti mulla on korvatulehdus. Saa nähdä saako tuolla korvalla nukuttua.

No joo, onhan mulla lapsiakin ikävä. Hoitaja on vielä tämän ja huomisen lomalla, joten lapset on mummilla ja papalla hoidossa. Huomenna tulevat jo kotia, ja hauskaa niillä tuntuu siellä  olevan, joten ehkä kestän tämän asian kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti