tiistai 20. elokuuta 2013

Aloituspäätös

Tervehdys! Pitkällisen pohdinnan päätteeksi päädyin jälleen blogien ihmeelliseen maailmaan. Aikanaan pidin rakennusblogia, mutta se jäi tauolle, kun raksatouhuissa oli hiljaisempaa. Olin aikeissa palata kirjoituspuuhiin, mutta sitten selvisikin, että google oli hävittänyt sivuston. No sitä taukoa kesti sitten pitempään, mutta näköjään tämä homma on niin koukuttavaa, että tässä sitä taas ollaan.

Blogin nimi tuli mieleeni yhtenä päivänä, kun jälleen kerran oli pieni keskustelu neidin kanssa. Yösyötöistä johtuva väsymys ja 2 v uhma eivät aina ole paras mahdollinen yhdistelmä ja niinpä mietinkin, että tätäkö tämä minun elämäni nyt on, niinkuin asia olisi huonokin juttu. Hetken päästä kuitenkin tajusin, että tätähän tämä minun elämäni on, mutta se onkin vain hyvä asia. Ainakin yleensä.

Katsotaan, mitä tästä blogista nyt tulee. Asioita, mistä haluaisin kirjoittaa on paljon, mutta katsellaan nyt, kuinka tässä sitten käytännössä ehtii.

Toivottavasti tykkäät lukemastasi. Kommentit ovat aina tervetulleita ja toivon, että liityt lukijakseni. Toivepostaukset ovat myös tervetulleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti