tiistai 27. elokuuta 2013

Odotusta ilmassa

Tänään minulla on luvassa osittainen vapaailta. Osittainen siksi, että poika lähtee mukaani rientoihin eli Tupperwaren minijubileehen, jossa mm. julkaistaan uusi kuvasto. Can't wait! Vähän rennompi ilta on paikallaan, sen verran taas tytön uhma minua eilen koetteli. Ja se kuvasto...


Olen ollut TW konsulentti nyt reilun vuoden. Tuotteet helpottavat elämääni kummasti, mutta tykkään myös ilmapiiristä meidän tukussa. Siinä akkalaumassa piristyy mukavasti. TW on oma juttuni, omaa aikaani, jolloin latailen akkuja. Samalla tienaan hieman rahas, jotka voin käyttää vaikka puutarhaani. Mikäs sen parempaa?

Äitini oli 80-luvulla hetken aikaa konsulentti, joten ei TW vieras asia minulle ole ollut, pitkään vain kuvittelin pärjääväni ilman. Nyt viisaanpana huomaan, että olisin voinut tehdä monet asian helpommin jo vuosien ajan. Mitta tuli täyteen tytön 1v synttäreiden aikaan, jolloin niska limassa töiden jälkeen juhlia valmistelin. Kaikki oli ihan hirveän hankalaa ja juhlien jälkeen asiasta äidilleni ja siskolleni valitinkin. He ehdottivat TW kutsujen pitämistä. Ja sillä tiellä ollaan. Kutsuilla ajattelin vain, että tämä tuote ratkaisee tämän ongelman ja tämä tuote tämän ongelman jne. I'm hooked!

Mitä mieltä sinä olet Tupperwaresta? Mikä on lempituotteesi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti