sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Date night

Meillä oli miehen kanssa eilen date night. Mukava ilta, ei mitään niin kuin elokuvaesikuvansa.

Ilta alkoi sillä, että veimme kaksi pussillista rikkinäisiä tai värjääntyneitä vaatteita H&M:lle. Yllättävän paljon niitä oli kertynyt. Omastakin takaa, mutta osa vaatteista oli rikki jo meille tullessaan. Kierrätyksen huono puoli, kavereilta saadut vaatepussit ovat sisältäneet sekä ehjiä että rikkinäisiä vaatteita. Aiemmin ei toki ole ollut roskiksen lisäksi paikkaa, mihin rikkinäisiä vaatteita olisi voinut viedä. Mutta nyt on. Muutamasta blogista luin H&M:n hienosta eleestä, mutta ajattelin, että koskee varmasti vain pääkaupunkiseutua. Mutta sitten luin paikallisesta lehdestä, että meidän ison kylän H&M ottaa myös vaatteita vastaan. Iloinen yllätys oli, että yhdestä pussista sai yhden -15% alennuskupongin. 2 pussia saa viedä kerralla.

Ilta jatkui ruualla Classic American Dinerissa. Oltiin etukäteen kuultu, että palvelu olisi hidasta ja, että aikaa kannattaisi ruokailuun varata. Meidän kokemus oli kuitenkin eri. Kun pöytään päästiin, heti tuli tarjoilija paikalle, joka kertoi, että keittiön viive on 45 minuuttia, haluammeko silti jäädä. Sali, kahdessa kerroksessa, oli täynnä, joten viive ei ollut mielestämme paha. Ja se sopi aikatauluumme. Alkuruuat saatiin noin kymmenessä minuutissa, joten niitä popsittiin ruokaa odotellessa ja juteltiin. Palvelu pelasi, juomatilanne tsekattiin monesti ja laskukin saatiin, kun se haluttiin, viivytyksettä. Ruokakin oli hyvää ja sitä oli paljon. Molemmilta jäi lautasen reunalle jotakin, ei vaan mahtunut kaikki mahaan.

Date night päättyi elokuvateatteriin. Käytiin katsomassa Gravity 3D:nä. Oli ihan hyvä leffa ja ensimmäinen katsomani 3D leffa. Olihan se ihan hauskaa, kun sai avaruusromua silmilleen. Teki mieli kovasti ottaa avaruusromusta kiinni, mutta maltoin :)

Elokuvan jälkeen suuntasimme kotia kohti. Anoppi oli pärjännyt lasten kanssa hyvin, mutta taidettiin silti olla tervetulleita kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti