torstai 5. syyskuuta 2013

Vauvauinnista

Tuossa taannoin kävin pojan kanssa vauvauinti-infossa. Tarkoitus olisi kuun lopussa sitä ruveta harrastamaan koko perhe eli myös tyttö saa tulla heidän puolestaan mukaan. Ohjaajan kanssa oli jo etukäteen sovittu etten ole koko infon ajan, koska olen infon jo aikanaan kuullut. Hänelle riitti se, että täytin ilmoittautumislaput. Jäin kuitenkin kuuntelemaan infoa, koska halusin kysyä, paljon meidän pitää maksaa tytön uimisesta. Infossa annetussa lapussa, kun on, että maksu otetaan vain yli 6-vuotiailta lapsilta. En kuitenkaan täysin luota lapun sisältöön, koska siinä on peruskäyntihintakin väärin. Asia ei kuitenkaan minulle selvinnyt infossa, sillä poika kakkasi päälleni ja päätin tehdä äkkilähdön. Täytyypä samantien laittaa viestiä ja kysyä tuo asia.

Vauvauinnin alkamista varten olemme melkein valmiit eli pojalle löysin Pepinon nettikaupasta Imsevimsen vaippauimahousut.















Tytölle pitäisi kuitenkin vielä löytää kelluntapuku. Tällaisen puvun
http://www.lastenturva.fi/tuote/swimsafe-uima-apu-punainen/432434345676713/

löysin, mutta se on tilapäisesti loppu. Lastenturvalta pitäisi tulla ilmoitus, kun tuotetta on jälleen saatavilla. Myös muutamassa muussa paikassa haluamani tuote oli loppuunmyyty tai vääräm värinen eli ilmeisesti minun olisi pitänyt olla liikenteessä keväällä. Onko kenelläkään ideaa, mistä tuollaisen kelluntapuvun saisi ostettua?

Millaisia kokemuksia sinulla on vauvauinnista, vaippauimahousuista ja kelluntapuvuista?

Edit: kuvan siirto ei oikein onnistunut, mutta menmään nyt tällä. Varmistui myös, ettei tytöstä tarvitse maksaa vauvauinnissa mitään. Tosi kiva juttu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti