tiistai 1. lokakuuta 2013

Buzzador paketti on saapunut

Kuten jo aiemmin kerroin, minut valittiin Buzzadorin Gainomax-kampanjaan. Tänään tuli sitten paketti, joka sisältää minulle testattavaksi 
1  kpl Gainomax Protein Drink, Päärynä, 250 ml
1  kpl Gainomax Protein Drink, Vanilja, 250 ml
  


ja ystäville jaettavaksi
1  kpl Gainomax Protein Drink, Päärynä, 250 ml
1  kpl Gainomax Protein Drink, Vanilja, 250 ml












Kuva http://gainomax.com/fi/

Seuraavaksi minun pitäisi kokeilla Gainomax Protein Drink -tuotteita kahden urheilusuorituksen jälkeen (viimeistään 30 minuutin kuluessa urheilusuorituksen päättymisestä) ja buzzata tuotteita ystävilleni, tuttavilleni, sukulaisille jne., jotka kuntoilevat vähintään kaksi kertaa viikossa.
 

Gainomax Protein Drink:n idea lyhyesti: 
• Auttaa korjaamaan lihaksien proteiinivarastoja heti harjoittelun jälkeen.
• Sisältää vähemmän hiilihydraatteja kuin monet muut palautumisjuomat.
• Sisältää lisättyjä proteiineja ja on vähälaktoosinen.
• Sisältää 21 g proteiinia ja 19 g hiilihydraatteja per tuotepakkaus.
• Helppo tapa nauttia korkealaatuisia proteiineja.
• Makuvaihtoehdot: vanilja ja päärynä.
• Sopii hyvin keskipitkän tai matalaintensiteettisen harjoittelun yhteyteen.
• Lisältää laktoosia ja maitoproteiinia. Ei sovellu laktoosi-intoleraateille tai maitoallergisille.


Printtimainonnasta olenkin jo huomannut, että juoma sisältää proteiinit 20 banaanista ja hiilihydraatit vain yhdestä. Hauska  mielikuva. 21 g proteiiniä on hyvin, ja voidaan sanoa, että proteiinipitoisuus on korkea, mutta tällä hetkellä käyttämässäni maitorahkassa on proteiiniä 25g ja hiilihydraatteja 10,75g. Sitä en osaa sanoa, onko hiilihydraattien määrä maitorahkassa jopa liian alhainen. Koska Gainomax Protein Drink on juoma, on se nopea ja helppo nauttia. Maitorahka-annoksen lusikoimisessa kestää jonnin aikaa. Koska en ole vielä juomaa kokeillut (jos vain flunssasta toivun niin olen menossa salille seuraavan kerran perjantaina), en tiedä, tulenko muuttamaan proteiinin lähdettäni. Se on kuitenkin varmaa, että tuotteen maulla on iso vaikutus tähän päätökseen.

Joku saattaa miettiä, että mitä väliä proteiinien määrällä on. Kaikkihan lähtee siitä, että energiavarastot on täytettävä heti urheilusuorituksen jälkeen, koska keho ja lihakset tarvitsevat palautumista heti. Emme tule vahvaksi itse urheilusuorituksen aikana, vaan silloin, kun keho palautuu suorituksesta. Proteiini on kehon rakennusaine ja erityisen tärkeää lihaksille. Kuntoilun aikana ja heti sen jälkeen kehon oma proteiinitasapaino on heikentynyt ja tämän vuoksi lihakset "hajoavat" niin kauan kunnes ne saavat lisäproteiineja.Niinpä kehoa pitää tasapainottaaa proteiinien, nesteen ja hiilihydraattien aulla 30 minuutin kuluessa harjoittelun päättymisestä. Tämä täydentää glykogeenivarastoja ja estää lihaskadon.

Tällaista tällä kertaa. Kiinnostuitko sinä tuotteesta?


P.S. Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu niin lyhyesti sanottuna: Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. Buzzador on siis yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa EHDOTTOMASTI kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti