lauantai 5. lokakuuta 2013

Terveiset vauvauinnista

Tänään päästiin ensimmäisen kerran vauvauintiin. Oli todella mukavaa. Poika oli kuin kotonaan altaassa ja varsinkin ohjaajan käsittelyssä. Kuin vanha tekijä. Minun otteet olivat sitten vähän niin ja näin. Tuntui, etteivät voimat käsissä meinanneet riittää. Mutta ehkäpä tämä tästä. Pojan pään kannattelulle vauvauinti teki varmasti hyvää. Sitä en sitten osaa sanoa, auttaako vauvauinti tasapainottamaan pään asentoa keskemmälle. Mutta sitä voimme harjoitella kotonakin.

Tyttö odotti vauvauintia etukäteen  kovasti. Altaalle meno kuitenkin jännitti kovasti ja ensin tyttö suostui vain istumaan isin sylissä. Mutta aika hoiti tuon. Ja ohjaajien vinkit ja tuki. Loppu ajan tyttö oli innoissaan ja kovasti kiinnostunut siitä, mitä isommat lapset tekivät.  Tytön vauvauinti jäi aikanaan huonona ajankohtana ikävästi kesken korvatulehduskierteen takia ja se heijastuu esim. suihkutteluun ja paljuiluun. Tukan pesu on tuskaa ja paljussa ei poreita saisi laittaa päälle. Ohjaajan mukaan tytöllä on blokki päällä, mutta se saadaan vauvauinnissa kyllä "pois päältä". Sitä odotellessa.

Kaiken kaikkiaan onnistunut vauvauintisessio ja meillä kaikilla oli hauskaa. Jopa poika naureskeli kovasti. Rankkaa puuhaa tuo uiminen kuitenkin. Kotia kun päästiin ja lounas saatiin syötyä niin kaikki päädyttiin päiväunille. Minä ensimmäisenä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti