keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Ostoslistalla...

Kun on kyse lapsiperheestä, joka rakentaa omakotitaloa, ostoslistalla on paljon asioita, mitä pitäisi pikku hiljaa hankkia rahatilanteen niin suodessa. Ja tietenkin tärkeysjärjestyksessä. Aiemmin pidin erilaisia paperisia muistilistoja, jotka sitten hukkuivat. Muistiini en enää luota, joten olen ihan tyytyväinen, että voin nyt blogissani pitää haaveitamme /tarpeitamme ylhäällä. Mielelläni otan myös vinkkejä vastaan. Todennäköisesti tulen varsinkin isompia hankintoja täällä pohtimaan.

Viime kauppareissulla Prismassa löytyi tytölle tyyny ja peitto. Hintakaan ei ollut paha, vain 20€ yhteensä. Olivat Extra mallistoa, mutta ei 2,5 vuotiaan peiton mitenkään ihmeellinen pidä ollakaan. Todennäköisyys sille, että peitto ja tyyny joutuvat jonkinlaisen eritteen käsittelyyn on kuitenkin suuri. Olkoonkin, ettei tytölle ole vielä kertaakaan käynyt vahinko, kun hän on nukkunut ilman vaippaa. Kunhan vielä löydän lakanat niin voin ottaa kuvan meidän ison tytön sängystä.

Tärkeä löytö oli itkuhälytin, minkä löysin kympillä Facebookin kirppisryhmästä. Voin nyt ruveta nukuttamaan poikaa ulkonakin.

Mitä sinulla on ostoslistallasi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti