sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hankalaa

Ei ole helppoa tämän blogin kirjoittaminen. On vaikea löytää ajankohta, jolloin voisi vain keskittyä kirjoittamiseen. Siihen osasin varautuakin. Yllätys oli, että tekniikka tuo myös omat vaikeutensa asiaan. Esim. nyt kirjoitan Notella ja jostain syystä Blogger sovelluksessa Note ei osaa pisteen jälkeen aloittaa isolla kirjaimella. Facebookissa tämä onnistuu. Sormella naputtelua/kirjoittamista en myöskään vielä oikein hanskaa. Kirjoitusvirheiden korjaaminen on hankalaa eikä tyhjiä rivejäkään sina saa sinne minne haluaa. Ärsyttävintä kuitenkin on, ettei kuvien lataaminen onnistu lainkaan.

 Valitus jatkuu. Pöytäkoneella en ole pitkään aikaan saanut blogiani auki. Blogger sovelluksen saan auki, mutta itse blogi ei aukea vaikka kuinka esim. sivuja googlaan. Kännyllä ja Notella blogini saan kuitenkin auki, joten mahdollisesti blogini joillekin aukeaa. Kuvien lataaminenkin on ruvennut tökkimään.

No joo.. ne jotka minut tietää, tietävät, etten periksi anna helpolla. Joten eikun eteenpäin sanoi mummo lumessa. Mutta hei, onko jollakin ideoita kuinka näistä teknisistä ongelmista pääsisin eroon? Niin ja, kommentit on tervetulleita aiheesta kuin aiheesta, mutta erityisesti nyt kiinnostaa se, että näkyykö tää mun blogi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti