tiistai 22. lokakuuta 2013

Gainomax - palautusjuomasta

Minun on pitänyt tehdä tämä postaus jo jokin aika sitten, mutta tämä on postaus, minkä halusin tehdä rauhassa eikä sellaista hetkeä vain ole oikein tullut vastaan. Eikä sellainen hetki ole nytkään, mutta hoitamaton asia vaivaa enemmän kuin se, että tyttöä pitää koko ajan komentaa.
Mutta tosiaan, kuten olen jo aiemmin kerroin, minut valittiin Buzzadorin Gainomax-kampanjaan. Sain itse testattavaksi 
1  kpl Gainomax Protein Drink, Päärynä, 250 ml
1  kpl Gainomax Protein Drink, Vanilja, 250 ml
  

ja muille jaettavaksi
1  kpl Gainomax Protein Drink, Päärynä, 250 ml
1  kpl Gainomax Protein Drink, Vanilja, 250 ml


Gainomax Protein Drink











Kuva: http://gainomax.com/fi/

Gainomax Protein Drink:n ideahan lyhyesti on seuraava: 
• Auttaa korjaamaan lihaksien proteiinivarastoja heti harjoittelun jälkeen.
• Sisältää vähemmän hiilihydraatteja kuin monet muut palautumisjuomat.
• Sisältää lisättyjä proteiineja ja on vähälaktoosinen.
• Sisältää 21 g proteiinia ja 19 g hiilihydraatteja per tuotepakkaus.
• Helppo tapa nauttia korkealaatuisia proteiineja.


Itse olen aiemmin syönyt maitorahkan punttisalitreenin jälkeen, joten tällainen palautusjuoma oli huomattavasti helpompi ja nopeampi tapa nauttia treenin jälkeiset proteiinit. Nautin molemmat tuotteet jääkaappikylmänä ja paremman makuinen oli mielestäni vaniljan makuinen palautusjuoma. Päärynän makuinen palautusjuoma oli jotenkin liian "päärynämaitoinen" ja laimea. Eroa palautumiseen en huomannut aikaisemmasta.  

Mielelläni olisin jakanut tuotetta useammalle kuin kahdelle kaverille, mutta näin tällä kertaa. Olisi myös ollut helpompi ottaa asia esille, jos jaettavaa olisi ollut enemmän.  Toinen kavereistani maistoi päärynän makuista palautusjuomaa noin tunnin kestäneet punttisalitreenin jälkeen. Juoma oli vielä viileää, mutta ei jääkaappikylmää. Makua kaverini kuvasi imeläksi, mutta sanoi, että tuon 250 ml saa kyllä juotua. Ja oli mielissään siitä, kuinka nopeasti proteiinit sai otettua.

Toinen kaverini kokeili vaniljan makuista palautusjuomaa kahvakuulatreenin jälkeen. Hän tykkäsi mausta ja oli mielissään siitä, että nyt eivät paikat tulleet kipeäksi treenin jälkeen. Hän pääsi jopa salille seuraavana päivänä. Tuotteesta ei mennyt hänellä maha sekaisin, mikä maitopohjaisissa tuotteissa on joskus vaarana.

Facebookissa laittamani maininnat tuotteesta saivat muutaman vastauksen ja livenä sain joiltakin kavereilta kommentteja siitä, että hyvä kun toin aihetta esiin, sillä treenistä palautumista kannattaa kunnolla miettiä, jotta treeni olisi mahdollisimman tehokas.

Summausta...Nopea tapa saada proteiinit. Vanilja on hyvän makuinen. Maitopohjainen tuote treenikassissa minua hieman mietityttää, mutta jos sali on kotia lähellä, ehtii juoman juomaan jääkaappikylmänä ennen 30 minuutin "aikarajaa". Minullakaan tuotteista ei maha mennyt sekaisin, mutta röyhtäilujä tuli jonkin verran, mikä lienee merkki siitä, että saattoi olla liian käsitelty tuote ruuansulatuskanavalleni. Mutta kyllä minä tuotetta suosittelisin, varsinkin tuota vaniljan makuista. Miten on,  kiinnostuitko sinä tuotteesta?


P.S. Ja jos jollekin Buzzador on vielä ihan uusi juttu niin lyhyesti sanottuna: Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. Buzzador on siis yritys, joka etsii testaajia erilaisille tuotteille. Buzzaajaksi voi ryhtyä kuka tahansa. Useimmiten buzzattavat tuotteet ovat ilmaisia ja sinun tulee sekä testata niitä itse, että jakaa ja kertoa niistä ystäville. Hauskaa puuhaa, kannattaa EHDOTTOMASTI kokeilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti