torstai 10. lokakuuta 2013

Vaatekutsuista ja jälleen kerran jotain muutakin

Tänään emännöin vaihteen vuoksi Me and I vaatekutsuja. Aamu alkoi vähän haparoiden, sillä meillä kaikilla oli hieman flunssainen olo. Mutta kellon lähestyessä kymmentä, rupesi isäntäväki olemaan valmiina. Meille tuli vieraaksi 4 äitiä ja 6 lasta ikähaarukalla 1,5 vkoa -3 vuotta. Jälleen kerran oli menoa ja meininkiä tässä talossa. Itse ostin takin ja housut.

Aiemmin ostamani housut päädyin palauttamaan. Niiden kanssa kävi niin ikävästi, että eivät ne minun jaloilleni sopineet. Kutsuille tuijottelin pitkään paksuja reisiäni ja mietin, millaisilla paidoilla ne peittäisin. Mietin myös minkälaisten kengien kanssa housuja pitäisin. En laisinkaan tajunnut, että ei slim housuja voi pitää, jos on eri pari polvet. Ja näköjään minulla on. Oikea polvi on outo/repsahtanut, ei se mielestäni aiemmin ole ollut tuollainen. Epäilen, että oikea jalka on heikentynyt selän takia. Ajattelin kysyä asiaa fysioterapeutilla, kun sinne nyt on käyntiä tytön takia.

Tuo tuotteen  palautus on osoittautunut vaikeaksi. Jos maksaa luottokortilla, on maksu tehtävä vuorokauden kuluessa tilauksesta. Palautustilanteessa maksu hyvitetään kortille 2- 3 viikon kuluessa. Olen saanut jo kuittauksen, että palautus on vastaanotettu, mutta rahoja odottelen edelleenkin.

Vielä ihan muuta asiaa eli

Luuytimen luovutuksesta. Törmäsin Facebookissa keskusteluun siitä, että miksi lemmikkieläinten katoamisilmoituksia jaetaan hirveästi, mutta esim. tietoutta luuytimen luovutuksesta ei. En nyt aiheesta enempää paasaa, jokainen tekee omat ratkaisunsa asian suhteen, mutta tietoutta jaan mielelläni. Tsekkaa linkki. Voisitko sinä auttaa lähimmäistä tällä tavalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti