torstai 3. lokakuuta 2013

Katsotaan mitä tästä tulee

Mulla ei tällä hetkellä ole juuri mitään järkevää sanottavaa, mutta päätin kuitenkin kirjoittaa hieman, kun tilaisuus siihen aukeni ( tyttö ulkona ja poika päikkäreillä).

Flunssa, mikä on ollut vaivanani äitiysloman alusta lähtien enemmän tai vähemmän, vaivaa tällä hetkellä taas enemmän. Päänsärkyä aiheuttavat kumartumiset antavat aihetta epäillä, että tauti tekisi tuhojaan poskionteloissa. Varsinaiseen tulehdukseen en kuitenkaan usko, todennäköisesti oireet johtuvat turvotuksesta.

Pidin aiemmin päivällä pojalle hoitotuokion. Kynnet leikkasin ja karstan kimppuun kävin öljyn voimin. Karstan kanssa on tapeltu jo jonnin aikaa. Nyt sitä löytyy eniten aukileen ympäriltä. Ja se on alue, johon en mielelläni koske. Vielä pitäisi saada kaula talkittua. Se on kamalan hankalaa, koska kaula ei meinaa paljastua kaksois-kolmoisleuan alta. Onko sinulla tähän mitään kikka kolmosta?

Pojan kanssa on kova vääntö käynnissä siitä, saako tutin sijaan suuhun laittaa sormen/sormet/peukalon. Tarve imeä on kova eikä tutti tunnu riittävän. Tunnit kuluvat hyvin siten, että minä laitan tutin pojalle suuhun, hän sylkee sen pois ja laittaa sormen suuhun, minkä minä sitten otan pois. Ja alusta uudelleen. Olen kokeillut eri tuttejakin, mutta ei sillä tunnu olevan vaikutusta. Toivottavasti aika hoitaa asian. Annatko sinä vauvasi syödä sormeaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti