sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Flunssaa liikenteessä

Tytöllä alkoi loma päivähoidosta ja eikös flunssa heti pahentunut. Flunssaa on myös meillä kaikilla muilla. Yskä, nuha, lämpöily.. siinä meidän viime päivien sisältö.

No tapahtui eilen jotain yllättävääkin. Tyttö nimittäin ilmoitti ettei hän tarvitse yöksi vaippaa ja ihan oikeassa hän oli, yöllä ei tullut vahinkoja. Tämä meidän kuivaksi opettelu on viime viikkoina edistynyt ihan huimasti, mutta on tässä vielä työnsarkaa, mihin mielellään otan vinkkejä vastaan.

Tyttöhän käy hyvin kotona potalla tai pytyllä. Viime reissulla mökillä suostui käymään ensimmäisen kerran potalla, kun pottailun myötä sai katsoa pikku kakkosta. Ensimmäisen kerran jälkeen pottailu sujui hyvin. Hoidossa tai miehen vanhempien luona tyttö ei kuitenkaan vielä suostu käymään potalla. Onko ideoita, kuinka edetä? Lahjonnalla :)

Huomenna piti olla leikkitreffit, mutta ne peruuntuivat, kun kaverin äiti kuoli eilen illalla. Surullista. Tuollainen tapahtuma herättää monenlaisia ajatuksia. Surua kaverin puolesta, huolta ja pelkoa siitä, että joutuu itse vastaavaan tilanteeseen. Elämän nurjaa puolta, siksi pitää elää täysillä ja rakastaa läheisiään, nyt kun se on vielä mahdollista ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti