tiistai 8. lokakuuta 2013

Puutarhaunelmia ja muutakin

Eilen tuli multakuorma, mitä leviteltiin eilinen ilta ja tämä päivä. Myös kuorikatetta tuli leviteltyä ihan urakalla. Jälleen kerran siis piha muuttui parempaan suuntaan. Mielessäni näen, miltä piha tulee näyttämään, kunhan istutukset kasvavat kaikkeen loistoonsa. Odottavan aika vain on pitkä. Varsinkin, kun tehtävää on niin paljon. Nyt saatiin monta istutusaluetta valmiiksi kevään istutuksia varten, mutta silti jäi pihan muotoiluhommia tekemättä ja tästä syystä myös yksi istutusaluekin. Mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa... Voisin jossain vaiheessa laitella muutaman kuvankin.

Parin viikon päästä olisi tytöllä aika fysioterapeutille. Vasen jalka kääntyy liikaa sisäänpäin kävellessä ja juostessa. Tähän asti neuvolassa on ohjeistettu korjaamaan kävelyä, mutta nyt kun jaloissa on ilmennyt kipua, tilanne tsekataan ammattilaisen toimesta. Mahdollisesti lihaksissa on kireyttä, mitä ruvetaan hoitamaan jumpalla.

Muskarimammoille olisi tarkoitus järjestää Me and I kutsut torstaina, joten huominen päivä meneekin siivotessa. Täytekakunkin ajattelin leipoa. Kutsuja on kiva pitää. Saa tekosyyn siivota ja leipoa. Ja ihmisiä on kiva nähdä ja jutustella heidän kanssaan. Pidätkö sinä kutsujen pitämisestä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti